Taalcursus Pools met korting

LLTB-leden kunnen tegen een gereduceerd tarief een taalcursus Pools volgen.

De cursus Pools is toegespitst op het werk, het spreken in het Pools en de gebruikte vaktermen in de fruitteelt, open teelten en boomkwekerij. De cursus is bedoeld voor ondernemers en medewerkers die dagelijks met Poolse medewerkers samenwerken en spreken.
De LLTB heeft met Language Switch, het bedrijf van Agata Wolters, fruittelersvrouw, Poolse van geboorte en ervaren docente Pools, een aanbod voor een praktische taalcursus Pools uitgewerkt. Leden van LLTB/NFO krijgen korting op de prijs.
De cursus bestaat uit twaalf lessen van 2,5 uur en twaalf lessen via de computer. De lessen worden groepsgewijs gegeven, zo mogelijk op het bedrijf van een van de deelnemers (minimaal twaalf deelnemers per groep).

Aanmelden

De eerstvolgende taalcursus begint op 3 november. Aanmelden kan vanaf nu. De speciale prijs voor LLTB (NFO)-leden bedraagt 349 euro per persoon en 40 euro voor cursusmateriaal (exclusief btw).
Inschrijvingen lopen via Agata Wolters via info@languageswitch.nl of (06) 51399630. Aanmelden kan tot uiterlijk 21 oktober.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 9°
    65 %
Meer weer