KTC+Zegveld+zoekt+bedrijfsleider
Nieuws
© Nieuwe Oogst

KTC Zegveld zoekt bedrijfsleider

De boerencoöperatie KTC Zegveld is op zoek naar een fulltime bedrijfsleider 'met oog voor innovaties in de melkveehouderij in het veenweidegebied'.

De vacature is uitgezet bij AB Zuid-Holland. Gezocht wordt naar een hbo'er met een 'proactieve houding',' leidinggevende capaciteiten', 'die besluitvaardig is, 'ondernemend is ingesteld' en 'oog heeft voor innovaties'.

De bedrijfsleider moet een melkveebedrijf van 120 melkkoeien gaan leiden. Ook moeten kandidaten om kunnen gaan met diverse belangenbehartigers, onderzoekers, bestuurders en excursiegroepen.

De nieuwe bedrijfsleider komt in dienst van AB Zuid-Holland met uitzicht op een vast dienstverband. De bedoeling is dat hij op de boerderij gaat wonen. De coöperatie biedt hem/haar een woning naast het melkveebedrijf aan.

Ontmoetingsplek

De coöperatie van vijftig westelijke boeren en andere agrarische organisaties wil de proefboerderij omvormen tot Kennis Transfer Centrum (KTC) Zegveld waar boeren, het bedrijfsleven, beleidmakers en bestuurders elkaar kunnen treffen en in gesprek gaan met de onderzoekers en kenniswerkers.

Het plan is dat op het KTC twee bedrijfsconcepten worden opgezet. Hier moeten vervolgens kennis en innovaties tot stand komen die gericht zijn op het veenweidegebied in het Groene Hart en Laag Holland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  6° / 1°
  30 %
 • Vrijdag
  4° / 2°
  50 %
 • Zaterdag
  7° / 2°
  40 %
Meer weer