Bestuur+POV+nu+compleet
Nieuws
© LTO Nederland

Bestuur POV nu compleet

Het bestuur van de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) is compleet. Namens LTO Nederland nemen Johan van Hal (Boxtel), Mark Tijssen (Roggel) en Eric Douma (Oosterwolde) zitting in het bestuur.


Al eerder waren in het POV-bestuur namens de Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV) Ingrid Jansen (Den Haag), Frank Donkers (Aarle-Rixtel) en Theo Duteweerd (Mariënheem) gekozen.

De POV gaat een aantal taken van het Productschap Vee en Vlees overnemen. De POV streeft naar een Europese erkenning om daarmee instrumenten in handen te krijgen om de positie de Nederlandse varkenshouders richting markt en keten te versterken.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  20° / 10°
  60 %
 • Maandag
  18° / 12°
  20 %
 • Dinsdag
  15° / 10°
  70 %
Meer weer