Flevopenning voor proefbedrijf Schothorst

Schothorst Feed Research heeft afgelopen week de Flevopenning 2014 ontvangen voor het meest innovatieve bedrijf in Flevoland.

Flevopenning+voor+proefbedrijf+Schothorst
© Schothorst

Van de 25 voorgedragen bedrijven kwam Schothorst Feed Research als winnaar uit de bus. Het juryrapport stelde dat de organisatie 'als geen ander in staat is kennis om te zetten naar vermarktbare diensten'.

Daarnaast vond de jury het belangrijk dat onderzoek wordt verricht op maatschappelijk relevante thema’s zoals verbetering van gezondheid, milieu, welzijn, productkwaliteit en vruchtbaarheid.

Positieve imago

Schothorst Feed Research draagt volgens de jury op deze wijze bij aan het positieve imago van Flevoland in binnen- en buitenland.

De directie van Schothorst Feed Research zegt in een reactie aangenaam verrast te zijn met de waardering. Volgens de directie toont Schothorst aan dat private kennisinstellingen een belangrijke schakel zijn in de kenniseconomie.

Mengvoerproductie

Schothorst Feed Research heeft alleen al op het gebied van mengvoederproductie klanten in twintig verschillende landen. Samen zijn deze klanten verantwoordelijk voor 7 procent van de wereldproductie van mengvoer.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  10° / 5°
  30 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  30 %
 • Zaterdag
  10° / 6°
  55 %
Meer weer