Flevopenning+voor+proefbedrijf+Schothorst
© Schothorst

Flevopenning voor proefbedrijf Schothorst

Schothorst Feed Research heeft afgelopen week de Flevopenning 2014 ontvangen voor het meest innovatieve bedrijf in Flevoland.

Van de 25 voorgedragen bedrijven kwam Schothorst Feed Research als winnaar uit de bus. Het juryrapport stelde dat de organisatie 'als geen ander in staat is kennis om te zetten naar vermarktbare diensten'.

Daarnaast vond de jury het belangrijk dat onderzoek wordt verricht op maatschappelijk relevante thema’s zoals verbetering van gezondheid, milieu, welzijn, productkwaliteit en vruchtbaarheid.

Positieve imago

Schothorst Feed Research draagt volgens de jury op deze wijze bij aan het positieve imago van Flevoland in binnen- en buitenland.

De directie van Schothorst Feed Research zegt in een reactie aangenaam verrast te zijn met de waardering. Volgens de directie toont Schothorst aan dat private kennisinstellingen een belangrijke schakel zijn in de kenniseconomie.

Mengvoerproductie

Schothorst Feed Research heeft alleen al op het gebied van mengvoederproductie klanten in twintig verschillende landen. Samen zijn deze klanten verantwoordelijk voor 7 procent van de wereldproductie van mengvoer.

Weer

 • Maandag
  6° / -1°
  20 %
 • Dinsdag
  9° / 2°
  85 %
 • Woensdag
  9° / 8°
  95 %
Meer weer