Nieuw+logo+voor+LTO+Glaskracht+Nederland
© LTO Glaskracht Nederland

Nieuw logo voor LTO Glaskracht Nederland

LTO Glaskracht Nederland lanceert deze week als landelijke ondernemersnetwerk voor de glastuinbouw een nieuw logo.

In de loop van het eerste kwartaal van 2014 zal de nieuwe website van LTO Glaskracht Nederland worden gepresenteerd. Tot die tijd is een tijdelijke website actief.

Het samenwerkingsverband van de drie ledenorganisaties LTO Noord Glaskracht, ZLTO en LLTB is officieel per 1 januari 2014 van start gegaan. De grote meerwaarde van het nieuwe collectief is de landelijke bundeling van activiteiten met betrekking tot lobby, innovatieprogramma’s en kennisontwikkeling.

Financiering onderzoek

De koppeling van innovatieprogramma’s aan gewasonderzoek biedt bovendien extra mogelijkheden om financiering te krijgen via de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen. LTO Glaskracht Nederland is gevestigd in Bleiswijk, Klappolder 130.

Weer

 • Maandag
  8° / 6°
  70 %
 • Dinsdag
  5° / 2°
  50 %
 • Woensdag
  7° / 6°
  90 %
Meer weer