LTO+Glaskracht+Nederland+per+1%2E1%2E2014
© nieuwe oogst

LTO Glaskracht Nederland per 1.1.2014

Om efficiënt in te spelen op de behoeftes van ondernemers in de glastuinbouw werken LTO Noord Glaskracht, LTO Groeiservice, ZLTO en LLTB vanaf 1 januari 2014 intensiever samen. Dat gebeurt onder de naam: LTO Glaskracht Nederland.

Vanaf dat moment voert LTO Glaskracht Nederland integraal en in gezamenlijkheid de landelijke activiteiten op.

Het gaat daarbij om de gebieden van sectorale belangenbehartiging, vaktechniek en enkele voormalige innovatietaken van Productschap Tuinbouw (PT) in de glastuinbouw, ten behoeve van aangesloten ondernemers.

Overeenkomst

Deze week hebben de betrokken partijen hun handtekening gezet onder een overeenkomst, waarin die samenwerking vorm krijgt. De komende periode staat in het teken van de opbouw van de gezamenlijke organisatie.

Het streven is een krachtig, privaat ondernemersnetwerk, waar de landelijke, sectorale belangenbehartiging, de vaktechniek en een aantal voormalige PT-innovatietaken op zo’n wijze worden georganiseerd dat ze elkaar versterken waar mogelijk en aanvullen waar nodig.

Weer

 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  16° / 11°
  50 %
Meer weer