The Greenery gaat reorganiseren

Groente- en fruithandelsorganisatie The Greenery gaat op korte termijn reorganiseren. Daarbij vallen gedwongen ontslagen.

The+Greenery+gaat+reorganiseren
© The Greenery

Het personeel is deze week ingelicht door algemeen directeur ad interim Okke Koo. Wat de reorganisatie precies inhoudt en hoeveel banen die kost, kan The Greenery op dit moment nog niet zeggen.

De reorganisatie maakt deel uit van het strategisch plan van The Greenery voor 2014- 2018. In dit plan staan de speerpunten van de organisatie voor de komende jaren.

Ledenraad

Het plan is onder behandeling van de Raad van Commissarissen en de Ledenraad. Zij moeten uitsluitsel geven voordat met de uitvoering kan worden gestart. Een woordvoerder verwacht dat de raden dit in december doen.

Dat zou betekenen dat de reorganisatie begin volgend jaar van start kan gaan, maar The Greenery spreekt zich daar niet over uit.

Verlies

De aankondiging van de reorganisatie komt niet onverwacht. Vakbond CNV meldde deze zomer dat de resultaten van The Greenery niet goed waren. De vakbonden waren destijds in overleg met het handelshuis over een doorlopend Sociaal Contract.

Of The Greenery dit jaar winst of verlies maakt, is onduidelijk. De onderneming doet alleen mededelingen over de huidige financiële positie tijdens de presentatie van de jaarcijfers in het voorjaar.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  24° / 17°
  75 %
 • Maandag
  23° / 14°
  20 %
 • Dinsdag
  21° / 17°
  50 %
Meer weer