AgriVer wil premie terug betalen

Verzekerden bij AgriVer krijgen een deel van de premie voor hagelschade terugbetaald in de vorm van een premiekorting voor 2014. Het bestuur wil dit voorstel voorleggen aan de ledenvergadering.

AgriVer+wil+premie+terug+betalen
© AgriVer

Agriver wil de dag niet prijzen voor het avond is. De verzekeraar maakt daarom nog wel een voorbehoud: er moet dit jaar geen grote schade meer ontstaan die het positieve resultaat negatief beïnvloedt.

In Duitsland, Frankrijk en Zwitserland zijn gewassen en gebouwen de afgelopen maanden zwaar getroffen door hagelstenen, sommige zo groot als tennisballen. In Nederland valt de schade mee, constateert AgriVer.

Op Deltahoogte

De verzekeraar overweegt daarom de mogelijkheid van premierestitutie. Dat kan omdat het vermogen van AgriVer op een voldoende hoog niveau is. 'De dijken zijn op Deltahoogte.'

Gelet op het te verwachten positieve resultaat, wil het bestuur aan de algemene ledenvergadering voorstellen om in 2014 een deel van de premie die dit jaar is betaald te restitueren. Dat geldt voor de branches die aan het goede resultaat hebben bijgedragen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  14° / 6°
  70 %
 • Donderdag
  14° / 5°
  40 %
 • Vrijdag
  16° / 5°
  20 %
Meer weer