R952i veldspuit ondersteunt hele proces

John Deere brengt de nieuwe getrokken veldspuit R952i op de markt. De eerste machines zijn in maart uitgeleverd. Het nieuwe model in de R900i-serie werd tijdens de Sima in Parijs gepresenteerd.

R952i+veldspuit+ondersteunt+hele+proces
© eigen foto John Deere

De R952i veldspuit heeft een tank van 5.200 liter en voorzieningen die de akkerbouwer en loonwerker ondersteunen bij het uitvoeren van gewasbescherming.

De tweepunts as-ophanging en het tankontwerp met een laag zwaartepunt leveren stabiliteit voor op de weg en in het veld. Het SolutionCommand-systeem combineert gebruiksgemak met maximale nauwkeurigheid en productiviteit.

Gewasbeschermingsmiddelen

Om aan de richtlijnen voor het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen te voldoen, beschikt de R952i over een multicyclische doorspoelfunctie en een overvulbeveiliging die zijn te bedienen vanuit de trekkercabine.

De veldspuiten uit de R900i-serie van John Deere beschikken over geavanceerde oplossingen. De optionele tankvulcalculator helpt het vullen en hervullen van de veldspuit te optimaliseren en overmatige restanten te voorkomen.

Vulspoelbak

Met behulp van de conisch vormgegeven vulspoelbak zijn gewasbeschermingsmiddelen eenvoudig toe te dienen en te verplaatsen naar de middelentank door middel van het SolutionCommand systeem.

De automatische regeling van vlakstelling en hoogte van de boom, genaamd BoomTrac, beschikt over twee ultrasone sensoren die de spuitboom op de juiste positie houden in het veld en op de kopakkers.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  4° / -3°
  10 %
 • Zondag
  6° / 2°
  20 %
 • Maandag
  8° / 5°
  50 %
Meer weer