LTO-actie Zuidelijk Westerkwartier ziek kind

LTO Noord-afdeling Zuidelijk Westerkwartier voert actie om familie Togtema in Niekerk te ondersteunen. Onder het motto 'Boerenhulp' zamelt de afdeling de komende weken geld in voor een half jaar bedrijfsverzorging.

Garwin Togtema heeft een melkveehouderij met 100 koeien en met zijn vrouw Diny een gezin met 4 kinderen. Jongste zoon Remco Togtema(11) heeft een bijzondere vorm van kanker.

Remco kan binnenkort een specialistische behandeling ondergaan die alleen in de Verenigde Staten wordt aangeboden. Dat betekent wel dat hij samen met zijn vader Garwin als begeleider vanaf december een half jaar in Philadelphia verblijft.

Verzekering

Om het bedrijf intussen zo goed mogelijk te laten doordraaien, betekent dit dat het gezin een half jaar lang beroep moet doen op een bedrijfshulp. Dat wordt niet gedekt door de verzekering.

'Als een van onze leden zoiets meemaakt, willen we als afdeling ook ons sociale gezicht tonen', vertelt afdelingsvoorzitter Henk Hulshoff.

Bijdragen

Bijdragen voor de actie kunnen worden gestort op bankrekeningnummer 34.10.34.223 ten name van LTO ZWK onder vermelding van Actie Boerenhulp.

Meer informatie op de website van afdeling Zuidelijk Westerkwartier en via Twitter: @LTO_ZWK.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer