Geen Creiler Flora meer

De organisatie van de Creiler Flora trekt na 14 jaar de stekker er uit. In plaats van de Flora worden op 1 en 2 februari 2013 voor het eerst de Bloembollen Vakdagen Flevoland georganiseerd, gericht op mensen uit het vak.

Geen+Creiler+Flora+meer
© noordoost

Op de site van de Creiler Flora is te lezen dat de leden van de Creiler Flora gezamenlijk hebben besloten te stoppen met de organisatie van dit jaarlijkse evenement.

De opbouw en de voorbereidingen kosten de kwekers te veel tijd. 'Tijd die de kwekers op hun eigen bedrijven goed kunnen gebruiken', luidt de verklaring op de site.

Achterblijvende belangstelling

In de afgelopen jaren bezochten vele duizenden mensen de Creiler Flora. Begin dit jaar bleef de belangstelling, mede door het slechte weer, achter op voorgaande jaren.

Er kwamen zo'n 4000 tot 5000 bezoekers op af, veel minder dan bij eerdere edities van de Flora.

Bloembollen Vakdagen

De organisatie betreurt het einde van de www.creilerflora.nlCreiler Flora, maar richt zich nu op de voorbereiding van een nieuw evenement, de Bloembollen Vakdagen Flevoland.

Dit evenement is geheel gericht op mensen uit het vak, zoals bloembollenhandelaren en exporteurs. De www.bloembollenvakdagenflevoland.nlBloembollen Vakdagen Flevoland worden gehouden op 1 en 2 februari 2013.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 8°
    20 %
Meer weer