Boeren twitteren over duurzaamheid

Gisteren, 10 oktober, stond Nederland in het teken van de duurzaamheid. Boeren en tuinders deden er op eigentijdse wijze aan mee en twitterden over de verduurzaming in hun sector.

Bedrijven, organisaties en particulieren ontplooiden de meest uiteenlopende initiatieven tijdens de Dag van de Duurzaamheid. Naast de meer traditionele uitingen was er ook veel te doen op social media als Twitter.

Eigen visie

De actieve twitteraars onder boeren en tuinders lieten daarbij goed van zich horen. Ze gaven hun eigen visie op het woord duurzaamheid. Mooie, wijze en kritische tweets voorzien van de hashtag #LTOduurzaam verschenen in de timelines.

Zo twitterde ?@PiggyPower1: Varkenshouders willen energieneutrale stallen. Elektriciteit uit mest halen. Zonnepanelen. Warmte v dieren gebruiken! #LTOduurzaam.

Passie en plezier

En @Kees_Romijn liet weten: #LTOduurzaam Duurzaam is dat mijn zoon ook boer mag en wil worden en er net zoveel passie en plezier (en boterham) in beleeft als wij nu.

Vanuit de tuinbouw meldde @NicovanRuiten: Glastuinbouw is elke dag duurzaam bezig met aardwarmte en #kasalsenergiebron #LTOduurzaam.

Kijk op Twitter

Voor meer duurzame tweets uit de agrosector, kijk op Twitter en zoek op #LTOduurzaam.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer