Minibeurs+over+mest+en+bodem+Vallei
© Foto Vallei Horstee

Minibeurs over mest en bodem Vallei

Mestbeleid en bodemkwaliteit staan morgen centraal in Achterveld. Een actueel thema voor veehouderijbedrijven in de Gelderse Vallei en Utrecht Oost.

Vallei Horstee, LTO Noord en hun samenwerkingspartners in project Duurzaam Bodembeheer houden dan een bijeenkomst. Het project heeft tot doel de efficiëntie op veehouderijbedrijven te verbeteren. Daardoor vermindert de uitspoeling van stikstof en fosfaat.

Wiebren van Stralen van LTO Noord en Wim van de Geest van K&G Advies maken de vertaalslag naar het melkveebedrijf. Centraal staat de vraag hoe de melkveehouder kan inspelen op het mestbeleid van 2015.

Ondersteuning

Duurzaam beheer kan ook financiële winst opleveren. Veehouders kunnen ondersteuning krijgen via het project Duurzaam Bodembeheer.

De bijeenkomst start om 20 uur in De Klaveet, Postweg 1 in Achterveld (Leusden). Er is ook een minibeurs waar voerleveranciers, advies- en onderzoeksbureaus en andere bedrijven hun informatie en producten presenteren.

Weer

 • Zondag
  20° / 10°
  60 %
 • Maandag
  18° / 12°
  20 %
 • Dinsdag
  15° / 10°
  70 %
Meer weer