Inloggen

NieuweOogst.nu heeft de procedure voor inloggen op de site aangepast, omdat LTO Noord voor digitale herkenning niet meer met de Z-login werkt.

Inloggen
©

Na het klikken op het inlogvenster moeten bezoekers nu kiezen om als LTO Noord-lid, ZLTO-lid of anders in te loggen. Voor ZLTO-leden en overige bezoekers is de procedure verder niet veranderd.

LTO Noord-leden

LTO Noord-leden moeten wel met hun nieuwe loginnaam en wachtwoord inloggen om op 'mijn home' of 'de krant digitaal' uit te komen. Leden kunnen een login aanmaken via de www.ltonoord.nl/user/registersite van LTO Noord.

Om een nieuwe account aan te maken is het lidmaatschapsnummer nodig. Dat nummer is te vinden in de correspondentie van LTO Noord, zoals het adreslabel van Nieuwe Oogst.

Waarom inloggen

Door in te loggen kunnen bezoekers van NieuweOogst.nu een gepersonaliseerde pagina aanmaken met het nieuws uit de regio's en sectoren waar de meeste belangstelling naar uitgaat.

De digitale versies van alle edities van Nieuwe Oogst zijn dan ook te bekijken, maar alleen voor leden van LTO Noord en ZLTO. Leden van LLTB kunnen de e-paper lezen via de site van de www.lltb.nlLLTB.

Ook kunnen alleen leden reageren op het nieuws dat NieuweOogst.nu 24 uur per dag brengt.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer