Campina tevreden over Boerderijdag

Ondanks - op sommige plekken - overvloedige regenval hebben honderden bezoekers vandaag een bezoek gebracht aan melkveehouders die deelnamen aan de Open Boerderijdagen van Campina.

Het was de derde keer dat deze open dagen werden gehouden. Campina noemt de actie op Twitter een succes: 'Ondanks een 'klein' spatje regen her en der, was de Campina open Boerderijdag vandaag weer een groot succes. Bedankt allemaal!' twitterde Campina vanavond.

Op 24 plekken in Nederland konden mensen een kijkje komen nemen op bedrijven van melkveehouders. Kinderen werden geschminkt en bezoekers konden Campina-producten proeven.

Kritiek

Kritiek klonk er op Twitter overigens ook.: Zo twitterde @Boer_Co: 'Wat een plaatje tijdens Campina boerderijdag: volle Roodbonte koeien in de wei! De uitgemergelde HF Zwartbonters zijn geen ambassadeur!' en Chris Jetten plaatste een teleurgestelde tweet: 'Open boerderijdag Campina viel tegen: een doodnormale melkveehouderij in Maasland. Terwijl NL zo veel mooie en bijzondere boerderijen heeft.'

Een foto-impressie is www.campina.nl/boerderijdagen/fotos/hier te zien.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
Meer weer