DOC koopt alle aandelen CheesePartners

DOC Kaas in Hoogeveen wordt na goedkeuring van de NMA 100% eigenaar van CheesePartners Holland. Zij koopt de aandelen van Rouveen en Westland over waarmee DOC dit bedrijf in 1999 opzette.

CheesePartners Holland verzorgt wereldwijd de distributie van Hollandse kaas voor de retail, voedingsindustrie en groothandel.

Met het 100% belang in CheesePartners Holland zet DOC naar eigen zeggen een verdere stap in de richting van de markt. Dit past in het traject van het versterken van de commerciële infrastructuur, zoals dat een aantal jaren geleden is ingezet.

Westland trekt zich terug en gaat zich met name focussen op de verkoop en marketing van kaasmerken in binnen en buitenland. CheesePartners Holland blijft als zelfstandig bedrijf op de markt acteren met een breed assortiment kaas. De huidige algemeen directeur Arthur Schaap neemt afscheid en krijgt een opvolger, die nu nog niet bekend is.

Als de NMA (mededingingautoriteit) goedkeuring geeft, verwachten de partijen dat de overname over een aantal maanden kan worden geëffectueerd.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer