DOC koopt Kraats Kaas

DOC Kaas neemt samen met Vergeer Holland het bedrijf Kraats Kaas in Hoogeveen over. Dat meldt de leiding van DOC vandaag in een brief aan haar leden.

DOC+koopt+Kraats+Kaas
©

Kraats Kaas is een belangrijke afnemer van de foliekaas van DOC en gespecialiseerd in het versnijden en verpakken ervan. Onder privaat en eigen label worden de kazen op de markt gebracht. De naam Kraats Kaas blijft na de overname bestaan en ook de werkgelegenheid blijft.

Versterken positie

Volgens de leiding van DOC past deze overname in het traject 'versterking van de commerciële infrastructuur' dat het bedrijf volgt. DOC Kaas en Vergeer Holland verwachten door hun samenwerking de activiteiten van Kraats Kaas verder uit te kunnen breiden.

Arjan Schimmel, voorzitter van de raad van beheer van DOC vertelde de leden tijdens de voorjaarbijeenkomsten dat DOC na het afketsen van de fusie met DMK verder ging met kijken hoe het bedrijf te versterken. Volgens bestuur en directie van DOC is dit de eerste stap daartoe.

De overname wordt voorgelegd aan de Nederlandse Mededingingsautoriteit. Bij goedkeuring denken DOC en Vergeer de overname in de loop van dit jaar te effectueren.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer