Vechtstreek legt contact via ontbijt

Via twee boerenontbijten wil de agrarische sector in de Gooi- en Vechtstreek beter in beeld komen bij de regionale overheid. 'Zo kunnen we ongedwongen uitleggen wie we zijn en wat wij allemaal doen', vertelt organisator Maike van der Maat.

LTO Noord-afdeling Gooi en Vechtstreek en agrarisch natuurvereniging Vechtvallei hebben voor de netwerkontbijtbijeenkomsten de wethouders en raadsleden van 12 gemeenten in de hele regio uitgenodigd.

Tijdens de ontbijtsessies krijgen de aanwezige gemeentebestuurders, ambtenaren en raadsleden presentaties te zien over de activiteiten en projecten van LTO Noord, Vechtvallei, de streekrekening Vechtvallei en de Groene Uitweg.

Uitwisselen

'Ook wordt dit een gelegenheid waarbij gemeenten ervaringen kunnen uitwisselen over hun benadering van de agrarische sector', verwacht Van der Maat. 'De ene gemeente weet beter dan de ander hoe zij via het bestemmingsplan ruimte kan bieden aan zaken als verbreding en bedrijfsontwikkeling.'

De ontbijten waarbij zoveel mogelijk streekproducten worden geserveerd, vinden plaats op 31 mei bij Boerderij De Koeienkade in Muiden en op 5 juni bij de Meentboerderij in Hilversum.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer