Actie Hekken van de Veluwe

Op de Veluwe, maar ook in het buitengebied van de rest van Gelderland, staan heel veel afrasteringen en hekken. Met de actie 'Hekken van de Veluwe' laat Landschapsbeheer Gelderland zien dat het ook anders kan.

Landschapsbeheer Gelderland wil bewoners en ondernemers in het Veluwse buitengebied inspireren tot het landschappelijk inpassen, vervangen of zelfs weghalen van afrasteringen en hekwerken.

Speciale kijkdagen

Om inspiratie op te doen voor het eigen erf of terrein, zijn er in juni bij 4 ambassadeurs van Hekken van de Veluwe speciale kijkdagen. Die zijn bij camping de Wildhoeve in Emst, melkveehouderij Bedrijf Groot-Zuidwijk in Brummen, Stal van Laar in Voorthuizen en bewoonster Gonnie van Dijken in Wekerom.

Veluws hout

Op elke locatie zijn voorbeelden van inpassingen van afrasteringen of vervanging van traditioneel materiaal door groen bosplantsoen. Ook is een landhek van Veluws hout te zien.

Bij www.landschapsbeheergelderland.nl/standaard-artikelen/hekken-van-de-veluwe Landschapsbeheer Gelderland kunnen belangstellenden een Veluws landhek bestellen. De eerste 10 hekken worden gratis geplaatst.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
Meer weer