Boeren gezocht voor online verkoop

Groothandel Deli XL is op zoek naar regionaal opererende boeren en tuinders die hun producten via het bedrijf willen leveren aan de horeca. De focus ligt op West-Nederland.

Boeren+gezocht+voor+online+verkoop
©

In totaal zoekt het bedrijf 100 agrariërs en versspecialisten. Doel is het uitbouwen van het online platform www.vers247.nlVers 24/7. De nadruk ligt op wat Deli XL noemt 'lokale en authentieke producten'.

Verder houden ondernemers zelf de vrije hand. Wie deelneemt, bepaalt zelf het assortiment en de prijs. De rol van Deli XL ligt vooral op de logistiek en marketing. Ondernemers worden ontlast en kunnen zich richten op hun kerntaak; het produceren van hun product.

Hygiënecode

Deli XL en ZLTO ontwikkelden samen een hygiënecode voor boeren die participeren. Die geeft op een praktische manier invulling aan de wettelijke eisen rond voedselveiligheid.

Hans de Haan van ZLTO: 'Wij zijn erg blij met de inzet van Deli XL op dit onderwerp. Zij zijn in staat om een professionele commerciële organisatie neer te zetten waarmee Nederlandse boeren het platform krijgen dat ze verdienen.'

Versmarkt Middelburg

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@vers247.nl. Woensdag is er in Middelburg een www.vers247.nl/versmarktversmarkt waar ondernemers en horeca elkaar treffen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer