Veehouderij Dronten fietst voor goede doel

Vanuit de veehouderijsector houden 9 fietsers komende zaterdag een Benefietsdag in het centrum van Dronten. Doel is geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Het Redeplein in Dronten is het toneel van de Benefietsdag. Van 10 tot 17 uur worden gevarieerde activiteiten georganiseerd. Zoals een biggenrace en trekker trekken door het Flevolands Agrarisch Jongeren Kontakt.

Stichting Paardrijden Gehandicapten Flevoland stelt hun paarden beschikbaar voor een rondje paardrijden. Er is een loterij met mooie prijzen en een dansworkshop.

Streekproducten

Naast de activiteiten op het plein is er een markt met (streek)producten, waar ondernemers uit de omgeving hun producten tonen en verkopen.

Tussen 10 en 11.30 kunnen fietsliefhebbers starten met een fietstocht in de omgeving van Dronten en Lelystad. De tochten zijn 35, 45 en 80 kilometer lang. Deelname bedraagt € 10.

Big Challenge

De organiserende fietsers behoren tot het Big Challenge team HRpm. Dit team uit Dronten is één van de www.hrpm.nl/bigchallengeBigChallenge (Veehouderij tegen kanker)-teams die begin juni meedoen aan de actie Alpe d’HuZes.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer