Serie velddemo's kunstmestvervangers

Verspreid over Nederland vinden van 20 maart tot en met juni een hele reeks velddemonstraties plaats met mineralenconcentraten en spuiwater. Ze moeten boeren en tuinders de voor- en nadelen van mineralenconcentraten laten zien.

Aanleiding voor de demonstraties zijn de snelle ontwikkelingen die de concentraten doormaken. Uit onderzoek van de afgelopen jaren blijkt onder andere dat mineralenconcentraten een hoge werkingscoëfficiënt hebben.

De demonstraties moeten loonwerkers, akkerbouwers, vollegrondstuinders en rundveehouders kennis bijbrengen over de werking van mineralenconcentraten .

Praktijkrijp

Tijdens de demonstraties worden machines getoond die ook al in de praktijk gebruikt worden. En bij voorkeur uit de regio zelf, zodat geïnteresseerden ook daadwerkelijk aan de slag kunnen met die machine en loonwerker. Deze zomer worden ook excursies gehouden bij mest- verwerkingsinstallaties.

Van 20 maart tot juni 2012 worden demonstraties door het hele land gehouden. De data en locaties zijn te zien op deze www.zlto.nl/mineralenopmaatwebsite.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer