Leden waarderen LTO Noord Groningen

Bijna 90% van de leden van LTO Noord Groningen zegt een centraal georganiseerde ledenbijeenkomst te willen bezoeken. Dat blijkt uit een ledenonderzoek, dat in december is gehouden.

Ook is er onder de leden een groot potentieel aan bestuurskandidaten aanwezig. Van de leden geeft 10% aan een actieve rol op projectbasis te willen vervullen en 36% zou dit overwegen.

Het ledenonderzoek werd gehouden in het kader van 'Groningen, provincie van de toekomst'. 'We willen in Groningen op een andere manier activiteiten voor leden organiseren, het contact met de leden verbeteren en meer themagericht werken', legt voorzitter Hilbrand Sinnema van LTO Noord Groningen uit.

Nulmeting

LTO Noord Groningen werkt daaraan in het project 'Provincie van de toekomst'. 'Dit ledenonderzoek gebruiken we als een soort nulmeting. Over 2 jaar houden we opnieuw dit onderzoek, zodat we kunnen vergelijken wat er is verbeterd en waar aandacht voor nodig is', aldus Sinnema.

Aan het onderzoek hebben 422 leden meegedaan. Het geeft inzicht in wat de Groningse leden waarderen en minder waarderen en welke kant zij vinden dat het op moet met bijvoorbeeld het organiseren van ledenactiviteiten.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer