Beurs+Agrotechniek+Holland+groeit
© Nieuwe Oogst

Beurs Agrotechniek Holland groeit

Door grotere stands en nieuwkomers groeit Agrotechniek Holland (ATH). De tweejaarlijkse mechanisatiebeurs gebruikt op het Walibi-terrein in Biddinghuizen 3 in plaats van 2 expositievelden. In totaal is 18 hectare beschikbaar.

Beursmanager Willem Bierema: 'Veel bedrijven pakken net zoals op de eerste editie groots uit, waaronder de bekende trekkermerken, werktuigfabrikanten en leveranciers van melk- en staltechniek. Verder nemen veel bedrijven dit jaar een grotere stand dan in 2010.'

Als voorbeelden noemt hij De Vor/Fendt, MechaTrac, Reesink, Zonna, Lely en Zonderland. Ook zijn er nieuwkomers in het deelnemersveld, waaronder Coenders Lottum, Stihl, O. de Leeuw, Husqvarna en Hissink.

Veehouderijsector

Een aantal aanbieders voor de melkveehouderij stond in 2010 in de Mechahal. Zij gaan nu, veelal groter, buiten exposeren in een gecentreerd veehouderijcluster, zoals Brouwer, Gea Westfalia, Beerepoot, SAC en Spinder.

De eerste editie van ATH was met 51.183 bezoekers en 220 deelnemers succesvol. Het publiek zag meer dan 2500 landbouwmachines van ruim 400 merken.

• Lees alle berichten over deze mechanisatiebeurs in het www.nieuweoogst.nu/scripts/edoris/edoris.dll?tem=LTO_TEXT_VIEW&doc_id=1738160&h=ATH 2012ATH-dossier

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  18° / 11°
  10 %
 • Woensdag
  17° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  19° / 7°
  30 %
Meer weer