Anti%2Dstalprotest+bij+gemeentehuis+Vlagtwedde
© Koos van der Spek

Anti-stalprotest bij gemeentehuis Vlagtwedde

GroenLinks, Partij voor de Dieren en SP demonstreerden gisteren voor aanvang van de gemeenteraadsvergadering bij het gemeentehuis van Vlagtwedde in Sellingen tegen de komst van de grootschalige melkveehouderij van Ad Buys.

Volgens Partij voor de Dieren staat de kwaliteit van de leefomgeving en de gezondheid van de omwonenden onder druk door de komst van deze 'koeienfabriek'.

Onacceptabel

'Partij voor de Dieren maakt met haar protest duidelijk dat megastallen onacceptabel zijn en dat de vee-industrie moet stoppen. Een snelle overgang naar een dier-en mensvriendelijke veehouderij is de enige toekomstbestendige optie', zei Tweede Kamerlid Anja Hazekamp.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  34° / 16°
  10 %
 • Zaterdag
  34° / 18°
  10 %
 • Zondag
  33° / 20°
  10 %
Meer weer