Putten inventariseert duurzame energie

Putten wil werk maken van het gebruik van zonne-energie binnen de gemeente. De gemeente roept daarom Puttense bedrijven op de digitale enquête in te vullen voor 14 februari.

De gemeente werkt sinds november 2011 met energieadviesbureau Green Spread en Projecten LTO Noord aan project Ondernemer Zoekt Zon. Een onderdeel hiervan is een inventarisatie onder bedrijven in gemeente Putten.

Daarbij worden de wensen en plannen van bedrijven om te investeren in duurzame energie-opwekking (vooral zonne-energie) en energiebesparing in kaart gebracht.

Digitale enquête

De gemeente roept daarom Puttense bedrijven op de putten.ltoweb.nl/enqu%C3%AAte-ondernemer-zoekt-zondigitale enquête in te vullen vóór 14 februari 2012. Hier kunnen ondernemers ook al hun vragen, knelpunten en opmerkingen aan de gemeente kwijt.

Ook kunnen ze zich aanmelden voor een bedrijfsbezoek en een scan. Hierbij wordt een persoonlijke businesscase uitgewerkt. Met een berekening van kosten en verdiensten van het plaatsen van zonnepanelen; eventueel in combinatie met asbestverwijdering.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer