Communicatie+thema+van+Plantarium++2012
© internet

Communicatie thema van Plantarium 2012

De internationale vakbeurs voor de boomkwekerij Plantarium 2012 heeft Communicatie gekozen als thema voor 2012. De beursorganisatie gaat zelf ook twitteren.

Een goede communicatie die effectief de doelgroepen bereikt en waarin ook wordt geluisterd naar de klant is volgens de beursorganisator van vitaal belang voor elke ondernemer. De opkomst van sociale media als Twitter en Facebook heeft invloed op de wijze van communiceren.

In haar eigen communicatie gaat Plantarium naast de gedrukte vormen van communicatie en internet gebruikmaken van Twitter en Facebook. Tijdens de beurs, van woensdag 22 tot en met 25 augustus, staat dit thema centraal en haken ook deelnemers hierop in.

Transparant

Door de opkomst van sociale media moeten producent en handelaar transparant opereren. De afnemer is veel mondiger geworden. Zaken als productiewijze, prijsvorming, toegevoegde waarde en klantvriendelijkheid komen daarbij in beeld. Dit vraagt een aanpassing van het ondernemerschap.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  15° / 7°
  20 %
 • Maandag
  16° / 6°
  40 %
 • Dinsdag
  18° / 14°
  60 %
Meer weer