Nieuw+bestuurslid+Vakbeurs+Boomkwekerij
© Internet

Nieuw bestuurslid Vakbeurs Boomkwekerij

Wilfred van Polanen is de nieuwe penningmeester van Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij. Deze stichting heeft onder meer de vakbeurs Plantarium in Hazerswoude-Dorp onder haar hoede.

Van Polanen (47) volgt Jan de Frankrijker op, die 9 jaar lang de financiën van de stichting heeft beheerd. Voor zijn inzet is De Frankrijker tijdens Plantarium 2011 onderscheiden met de Gouden speld van verdienste.

De nieuwe penningmeester woont in Hazerswoude en is accountmanager bijzonder beheer en vastgoed. Hij kent de boomkwekerijsector van dichtbij. Hij was daarin jarenlang actief als bankier. 'Het doet me dan ook heel veel plezier nu op deze wijze weer nauw bij de boomkwekerijsector te zijn betrokken', zegt Van Polanen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  15° / 7°
  20 %
 • Maandag
  16° / 7°
  40 %
 • Dinsdag
  18° / 14°
  60 %
Meer weer