Dierenbeschermer op Ondernemerscafé

Het Hippisch Kenniscafé, 26 oktober in Hooge Mierde, biedt volop inspiratie. Zo geeft Marcel Reijnen van de Dierenbescherming zijn visie op het paardenwelzijn.

Verder praat Piet Jansen, voorzitter van de Sectorraad Paarden de aanwezigen bij over actualiteiten in de paardenhouderij en zijn er gesprekken met Ronald Lievens uit Terheijden en de broers Marc en Bjorn Berkelmans uit Oisterwijk. Lievens is met zijn inloopstal één van de genomineerden voor de ZLTO-initiatiefprijs, terwijl de Berkelmansen enkele weken geleden zijn gekroond tot Hippisch Ondernemer van het Jaar.

Kengetallen

Het formele deel wordt afgesloten met een presentatie rond het kengetallenonderzoek van 2009. Dit onderzoek geeft inzicht in de economische en financiële cijfers van de Nederlandse paardenhouderij en iedere deelnemer afzonderlijk. Door met het management in te spelen op de minder gunstige cijfers, kunnen ze het rendement verhogen.

Het Hippisch Ondernemerscafé is op woensdag 26 oktober op Academy Bartels, Koestraat 9-11 in Hooge Mierde. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en het programma start om 20.00 uur. ZLTO-leden kunnen maximaal 2 kaarten voor deze avond voor € 15 per stuk bestellen via de www.zlto.nl/nl/25222707-Nieuws.html?path=10747184ZLTO-site.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 4°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer