'Vervolg op Hoofdstad van de Smaak'
Binnen 10 jaar streekproducten op iedere menukaart in Groningen. Dat is het streven van Hoofdstad van de Smaak-organisator Dirk Nijdam.
'Wij gaan voor een vervolg op de Hoofdstad van de Smaak Groningen. Waar Bourgondisch eten past bij Maastricht, past het puur en eerlijke product bij Groningen', zegt de directeur van Marketing Groningen.
Het wordt nog een kunst om vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen, geeft Nijdam aan. 'Er is zelden weerstand, maar vaak kennisachterstand. Restauranthouders weten vaak niet waar ze naartoe moeten voor hun producten. Wij willen samenwerking met alle partijen onder de aandacht brengen.'
Een eerste overleg voor het vervolg op de Hoofdstad van de Smaak is dit najaar.
• Meer nieuws over de Hoofdstad van de Smaak en de Week van de Smaak deze zaterdag in Nieuwe Oogst, edities Noord en Oost/west.
Bekijk meer over:
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
Nieuwste video's
Kennispartners
Meest gelezen
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-
John Deere Tractor 6R 150 CommandPro (BS) #30129
Gebruikt, P.O.A.
-
Stiga PARK 500 WX
Nieuw, P.O.A.
-
Stihl RT5097 Z
2019, P.O.A.
-
Rumptstad RSP 2000
Gebruikt, P.O.A.
Vacatures
Sales Adviseur - Melkveehouderij en Gemengd Bedrijf
VOSSEN LABORATORIES Int. B.V. - NL
Specialist gewasverzorging
Syngenta Seeds - Zeewolde
Medewerker Mechanisatie
Syngenta Seeds - Zeewolde
Docent-Onderzoeker Innovatieve Plantenteelt
Hogeschool Van Hall Larenstein - Leeuwarden
Deskundig lid voor de pachtkamer
Rechtbank Oost-Brabant - ’s-Hertogenbosch
Weer
-
Zondag11° / 1°30 %
-
Maandag10° / 0°20 %
-
Dinsdag10° / -1°20 %