'Vervolg op Hoofdstad van de Smaak'

Binnen 10 jaar streekproducten op iedere menukaart in Groningen. Dat is het streven van Hoofdstad van de Smaak-organisator Dirk Nijdam.

%27Vervolg+op+Hoofdstad+van+de+Smaak%27
© Nieuwe Oogst Groningen

'Wij gaan voor een vervolg op de Hoofdstad van de Smaak Groningen. Waar Bourgondisch eten past bij Maastricht, past het puur en eerlijke product bij Groningen', zegt de directeur van Marketing Groningen.

Het wordt nog een kunst om vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen, geeft Nijdam aan. 'Er is zelden weerstand, maar vaak kennisachterstand. Restauranthouders weten vaak niet waar ze naartoe moeten voor hun producten. Wij willen samenwerking met alle partijen onder de aandacht brengen.'

Een eerste overleg voor het vervolg op de Hoofdstad van de Smaak is dit najaar.

• Meer nieuws over de Hoofdstad van de Smaak en de Week van de Smaak deze zaterdag in Nieuwe Oogst, edities Noord en Oost/west.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 1°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / -1°
    20 %
Meer weer