Negende editie Het Beste Idee van Varkensland gestart

Plannen voor de nieuwe editie van Het Beste Idee van Varkensland kunnen weer ingediend worden, tot uiterlijk 1 september 2024. Deze negende editie kunnen studenten zich ook weer opgeven voor de studentenchallenge. De finale zal op 19 november dit jaar plaatsvinden.

Negende+editie+Het+Beste+Idee+van+Varkensland+gestart
© Twan Wiermans

De organisatie van Het Beste Idee van Varkensland wil de Nederlandse varkenshouderij stimuleren en mobiliseren om vernieuwende concepten te ontwikkelen die de sector kunnen verbeteren. De jaarlijkse wedstrijd biedt iedereen in de sector een kans om innovatieve ideeën te bedenken en delen.

De ideeën gelden voor de hele sector, van technologie tot dierenwelzijn en milieu. Het doel van de wedstrijd is het efficiënter, duurzamer en diervriendelijker maken van de sector. De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury. Ook de publieksprijs wordt dit jaar weer uitgereikt.

De winnaars worden ondersteund in het verder ontwikkelen van hun idee. Daarnaast biedt Het Beste Idee van Varkensland de kans om in contact te komen met andere instanties die kunnen helpen bij de realisatie van het concept.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  22° / 16°
  50 %
 • Woensdag
  21° / 13°
  20 %
 • Donderdag
  23° / 11°
  10 %
Meer weer