POAH! John Deere 2130

Deze week in POAH!: De John Deere 2130 van Marti Thijssen uit het Brabantse Nistelrode. De John Deere uit 1973 telt 75 pk. 'We zijn een beetje lui geworden', lacht Thijssen. 'Ik heb de trekker gekocht, zodat we de veegband niet hoefden om te koppelen. We zijn niet echt lui hoor, maar we hebben een leeftijd dat we het graag iets rustiger aan willen doen.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer