POAH! Ford 7600

Deze week in POAH!: De Ford 7600 van Ardbert van Heerebeek uit het Brabantse Oirschot. De Ford uit 1978 telt 105 pk. De melkveehouder gebruikt de trekker voor het bloot scheppen van de kuil en maaien, schudden, harken en persen. 'Je kunt er prinsheerlijk op zitten', lacht Van Heerebeek. 'Dit is de mooiste trekker die ik heb en ook de sterkste.' Als echte Ford-liefhebber heeft hij ook een Ford 3000. 'Maar bij mij gaan de wenkbrauwen echt omhoog bij een TW 35 of een 8830. Die wil ik ook ooit nog hebben.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  10° / 3°
  40 %
 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 0°
  0 %
Meer weer