POAH! Deutz D 9006

Deze week in POAH!: De Deutz D 9006 van Dennis Arkesteijn uit het Zeeuwse Veere. De Deutz uit 1969 telt 95 pk. Arkesteijn gebruikt hem op het melkveebedrijf van zijn vader en voor trekkertrek. 'We rijden thuis allemaal Deutz, want we zijn liefhebbers. Zeker de oudere types met lange motorkappen zijn mooi en sterk.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  8° / 3°
  60 %
 • Zondag
  9° / 3°
  60 %
 • Maandag
  9° / 4°
  40 %
Meer weer