GLB-vouchers voor advies: Laat ze niet liggen!

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland geeft al sinds enkele jaren innovatievouchers uit vanuit de Sabe-regeling. Sinds 2023 is dat overgegaan als vast onderdeel van het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid. Diverse soorten vouchers worden aan boeren en tuinders toebedeeld in openstellingsrondes, waarbij een fors subsidiebedrag wordt verleend aan boeren en tuinders die – samen met een BAS-erkende adviseur – een bepaalde innovatie willen onderzoeken of bewerkstelligen.

Nieuwe Oogst organiseert op dinsdag 12 maart om 19.00 uur samen met de Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs (vab) een webinar over deze vouchers. Wat zijn dit voor vouchers? Wat heb je eraan? En hoe kun je een voucher scoren? Op die vragen geeft dit webinar een antwoord.

Te gast zijn onder andere melkveehouder Gertjan Stokkers en BAS erkend adviseur Arjan Strootman, die ook samen te zien zijn in de film. Stokkers is in Haaksbergen een nieuw bedrijf gestart. Middels een voucher heeft hij Arjan Strootman als adviseur ingehuurd en samen zijn ze tot een nieuw bijzonder bedrijfsplan voor Stokkers gekomen. In het webinar zullen ze hierover vertellen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 5°
  30 %
 • Zondag
  11° / 2°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
Meer weer