Varend Corso Westland viert 25-jarig jubileum met speciale vaarroute

Het Varend Corso Westland bestaat in 2024 25 jaar. Om dat te vieren, komt de organisatie in juni met een speciale jubileumvaarroute.

Varend+Corso+Westland+viert+25%2Djarig+jubileum+met+speciale+vaarroute
© Varend Corso Westland/Arnaud Roelofsz

Het Varend Corso Westland vindt volgend jaar plaats op 21, 22 en 23 juni. Het evenement trek jaarlijks honderdduizenden bezoekers naar de waterkant en is volgens de organisatie een 'smaakmaker en verbinder' voor de regio.

Speciaal voor de 25ste editie vaart het corso op de openingsdag een feestelijk rondje over de Lee in De Lier. De start van het corso is bij Trade Parc Westland in Honselersdijk. Via De Lier vaart de stoet boten via Schipluiden naar Maasland en Maassluis. Vlaardingen wordt volgend jaar overgeslagen.

Enkele tientallen boten varen mee met het corso. Het thema komende editie is 'smaakvol', waarbij wordt gemikt op 'de smaak van het Westland'. Het doel van het corso is laten zien wat het Westland te bieden heeft aan groenten, fruit en kleurrijke bloemen en planten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  24° / 17°
  75 %
 • Maandag
  23° / 14°
  20 %
 • Dinsdag
  21° / 17°
  50 %
Meer weer