Eko-Holland houdt de melkprijs gelijk

Coöperatie Eko-Holland houdt de te verwachten melkprijs voor september 2023 gelijk aan die van augustus. Dat betekent dat biologische melk 61,50 euro per 100 kilo opbrengt. Biologisch-dynamische melk levert standaard 5 euro meer op en komt daarmee op 66,50 euro.

Eko%2DHolland+houdt+de+melkprijs+gelijk
© Twan Wiermans

Hoewel de coöperatie aangeeft dat de vraag naar biologische en biologisch dynamische melk op dit moment hoger is dan het aanbod, blijft de melkprijs vooralsnog gelijk. Deze prijs geldt voor een jaarleverantie van 500.000 kilo melk met 4,42 procent vet en 3,57 procent eiwit.Opvallend is dat FrieslandCampina voor september de garantieprijs voor biologische melk liet dalen vanwege een 'aanhoudende overaanbod van biologische boerderijmelk'. Arla hield voor deze maand de prijs voor zowel de biologische als de gangbare melk gelijk van augustus aan.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 13°
  20 %
 • Maandag
  23° / 14°
  10 %
 • Dinsdag
  18° / 16°
  80 %
Meer weer