POAH! John Deere 4350

Deze week in POAH!: Dit is de John Deere 4350 van Micha den Boer in het Noord-Brabantse De Moer. De John Deere komt uit 1985 en telt 140 pk en 16.500 draaiuren. De trekker wordt gebruikt op het varkens- en pluimveebedrijf. 'Dit is echt een brute machine. Met veel rook en dankzij de chromen pijp een mooi geluid', lacht Den Boer.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  1° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer