POAH! Same 480

Deze week in POAH!: De Same 480 van Jacco Beun uit het Friese Noordwolde. Het is het pronkstuk uit Beuns Same-verzameling. De trekker stamt uit 1961 en telt 80 pk. 'Een oerdegelijke trekker met luchtgekoelde motor.' Bij het opknappen van de Same 480 gingen elk moertje en boutje door Beuns handen. 'Ik had momenten waarop ik dacht: ik doe hem weer weg. Dan was ik er helemaal klaar mee. Maar dan ga je toch weer door. Als het eindresultaat maar goed is, al duurt dat soms even.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  1° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer