POAH! Ford 7710

Deze week in POAH!: Dit is de Ford 7710 van Ad van Leuken uit het Brabantse Lithoijen. De trekker is gebouwd in 1986, heeft 97 pk en 8.100 draaiuren. Op het loon- en grondverzetbedrijf rijden alleen maar Ford- of New Holland-trekkers. 'Ik neem hem graag mee met dagelijks werk. Hij is wel oud, maar ik heb er schik mee', lacht Van Leuken.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  1° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer