Topman The Greenery vertrekt naar kiwireus

Steven Martina vertrekt per 31 augustus als topman bij The Greenery. Hij werkte meer dan negentien jaar bij de afzetorganisatie, waarvan de laatste acht jaar als algemeen directeur. Per 1 september start Martina als directeur Europe-North America bij kiwireus Zespri International.

Topman+The+Greenery+vertrekt+naar+kiwireus
© The Greenery

De raad van commissarissen van The Greenery vindt dat Martina de afgelopen twee decennia een voorname bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de afzetorganisatie. Voorzitter Niels Zuurbier: 'Wij zijn hem dankbaar voor zijn inzet voor onze organisatie, telers en klanten. Wij gunnen hem deze stap en wensen hem succes in zijn verdere carrière.'

De functie van algemeen directeur combineerde Martina in zijn laatste periode overigens met de rol als bestuurder van de coöperatie. Volgens Martina is het goed dat The Greenery onder nieuw leiderschap verdergaat. 'Ik vertrouw erop dat het directieteam samen met telers en medewerkers de ingeslagen koers voortzet om met elkaar de ambities waar te maken', laat hij weten.

De nieuwe strategie Focus 2025 van The Greenery wordt dan ook voortgezet. De strategie is gericht op samenwerking in de keten en waardemaximalisatie voor de leden.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    25° / 13°
    20 %
  • Donderdag
    23° / 13°
    50 %
  • Vrijdag
    16° / 12°
    40 %
Meer weer