Derk Boswijk: 'Stikstofbeleid niet nu terug naar tekentafel'

Landbouwwoordvoerder en campagneleider van het CDA Derk Boswijk is te gast in de Nieuwe Oogst-studio in Den Bosch. Hoofdredacteur Esther de Snoo van Nieuwe Oogst praat met hem over de Provinciale Statenverkiezingen, maar blikt ook vooruit. Hoe gaan we verder met het stikstofbeleid?

De BoerBurgerBeweging (BBB) wil het stikstofbeleid terugbrengen naar de tekentafel. Het CDA gaat de BBB hierin niet volgen. 'In de meest ideale wereld zouden we vandaag opnieuw beginnen, maar als je dat doet, gooi je je oude schoenen weg zonder nieuwe te hebben. Dan zouden we in de tussentijd niets kunnen vergunnen', legt Boswijk uit.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  22° / 11°
  5 %
 • Woensdag
  22° / 12°
  5 %
 • Donderdag
  20° / 15°
  20 %
Meer weer