Boswijk (CDA) voorlopig thuis na huisbezoek van boeren

Tweede Kamerlid Derk Boswijk (CDA) is de komende dagen niet in Den Haag te vinden. Op Twitter meldt hij bij zijn gezin te willen blijven, nadat hij dinsdagavond in het bijzijn van zijn kinderen (4 en 7) onaangekondigd bezoek kreeg van boze boeren.

Boswijk+%28CDA%29+voorlopig+thuis+na+huisbezoek+van+boeren
© Dirk Hol

De landbouwwoordvoerder van het CDA laat weten altijd met iedereen in gesprek te gaan. 'Ook bij negatief advies', verwijst hij naar zijn aanwezigheid bij het boerenprotest vorige week in Stroe. 'Ik hoor dan de onzekerheid en woede, maar die is helaas ook vaak gebaseerd op halve waarheden.'
Boswijk stelt door te gaan met wat hij doet. 'Omdat ik weet dat het overgrote deel van de agrarische sector hardwerkende mensen zijn die graag willen bijdragen aan de grote maatschappelijke opgaves. Deze manier van demonstreren dient geen enkel doel. Stop ermee!'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 9°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 8°
  90 %
Meer weer