Tweede ronde 'Beter Boeren' van Barth-Misset Fonds

Beter Boeren voor klimaat, boer en dier is ook dit jaar het thema van de innovaties die het Barth-Misset Fonds stimuleert. Er is opnieuw in totaal 200.000 euro beschikbaar voor innovaties die bijdragen aan een toekomstbestendige en diervriendelijke veehouderij.

Tweede+ronde+%27Beter+Boeren%27+van+Barth%2DMisset+Fonds
© Koos v.d. Spek

Het Barth-Misset Fonds verstrekt ook dit jaar weer subsidies aan projecten die een bijdrage leveren aan de 'triple win'. Vandaar dat het thema opnieuw is Beter Boeren voor milieu, boer en dier. Daarvoor is het fonds op zoek naar innovatieve en opschaalbare oplossingen die het welzijn van dieren bevorderen, goed zijn voor het milieu en haalbaar en houdbaar voor de veehouders.


Deelnemers maken kans op maximaal 50.000 euro. Ze moeten hiertoe in maximaal 1.200 woorden het idee omschrijven. En in maximaal driehonderd woorden waarom dit een win-winsituatie biedt voor milieu, boer en dier. Indienen van de aanvraag kan tot 28 februari. Het idee voor de winterweide was vorige maand al goed voor de winst bij de studentenchallenge van het Barth-Misset Fonds.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 2°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer