Christianne van der Wal: 'Verkiezingen maken stikstofaanpak spannender'

Stikstofminister Christianne van der Wal (VVD) kwam afgelopen vrijdag met de langverwachte Kamerbrieven over stikstof. Dit jaar moeten drieduizend piekbelasters een keuze maken over hoe zij de toekomst zien. De regelingen en het fiat van Brussel zijn er echter nog niet. Wat kunnen boeren dan de komende maanden van de minister verwachten en wanneer komt er dan echt meer duidelijkheid?

In een interview met Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo gaat Van der Wal in op de aanpak van de piekbelasters, de uitwerking van de gebiedsgerichte aanpak, het effect van de Provinciale Statenverkiezingen op de uitrol van het stikstofbeleid, de onwil van Brussel en ook de invloed van het Landbouwakkoord op de stikstofaanpak.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  10° / 5°
  40 %
 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 0°
  0 %
Meer weer