VanDrie wil meerderheidsbelang in Gosschalk

De VanDrie Group gaat een intensieve samenwerking aan met exportslachterij Gosschalk uit het Gelderse Epe. VanDrie is bekend van de productie van kalfsvlees en kalvervoeders. Het bedrijf wil een meerderheidsbelang in Gosschalk verwerven.

VanDrie+wil+meerderheidsbelang+in+Gosschalk
© Koos Groenewold

Beide bedrijven hebben hiervoor een intentieverklaring getekend. Deze afspraak zal nader worden uitgewerkt en vereist goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De bedrijven zien goede mogelijkheden om slachterij Gosschalk verder te ontwikkelen.

Ze verwachten dat de inzet van beide aandeelhouders zal bijdragen aan het investeringsvermogen en synergievoordelen. Exportslachterij Gosschalk verwerkt rund- en varkensvlees en realiseerde over 2022 een omzet van 200 miljoen euro.
Met een omzet van 2,75 miljard euro biedt VanDrie Goup werkgelegenheid aan ongeveer 2.600 personen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  11° / 7°
  95 %
 • Zondag
  8° / 5°
  30 %
 • Maandag
  7° / 2°
  50 %
Meer weer