POAH! Fendt 724

Deze week in POAH!: de Fendt 724 van loonbedrijf Habo uit het Zuid-Hollandse Noordeloos. Wilco Jungheim is de vaste bestuurder. De trekker is in 2016 door het loonbedrijf aangeschaft, heeft 12.000 draaiuren en is iets opgeschroefd naar 260 pk.

'Dit is de nieuwe trekker uit de 7-serie. Het is gas en hij gaat', weet Jungheim. 'Ik had zelf ook een Fendt, maar die heb ik weggedaan. Dat is niet erg, want als je elke dag met deze trekker mag rijden, heb je geen eigen nodig.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  11° / 7°
  95 %
 • Zondag
  8° / 5°
  30 %
 • Maandag
  7° / 2°
  50 %
Meer weer