POAH! Belarus 940

Deze week in POAH!: de Belarus 940 van Robert Jan Groot uit het Noord-Hollandse Loosdrecht. De trekker is gebouwd in 1977 en heeft 84 pk. Zijn vader heeft hem in 1978 samen met de buren aangeschaft voor het beregenen van land.

'Hij is simpel, eenvoudig en niet te duur. Dan kom je uit op een Belarus', weet Groot. 'Het is een vreemde eend in het landschap, comfort zit er niet op. Je leert de eenvoud waarderen.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  5° / -3°
  10 %
 • Vrijdag
  7° / 1°
  10 %
 • Zaterdag
  9° / 2°
  10 %
Meer weer