POAH! Case 845 XL

Deze week in POAH!: de Case 845 XL van Hans van de Elsen uit het Brabantse Gemert. De trekker is gebouwd in 1991, heeft 85 pk en 8.000 draaiuren. Van de Elsen heeft de trekker de afgelopen jaren helemaal opgeknapt. Hij is nu klaar, alleen de stickers moeten er nog op.

'Ik heb er veel werk aan gehad. De trekker rot van binnenuit, met de cabine had ik het meeste werk. Maar nu ben ik trots op m'n trekkertje. Hij loopt perfect en er zit een mooi geluid in', geeft Van de Elsen aan.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  5° / -3°
  10 %
 • Vrijdag
  7° / 1°
  10 %
 • Zaterdag
  9° / 2°
  10 %
Meer weer