POAH! Fendt 712

Deze week in POAH!: de Fendt 712 van Landbouwbedrijf De Groot uit het Flevolandse Creil. De trekker is gebouwd in 2004, heeft 140 pk en 11.000 draaiuren. Medewerker Sarana Dorst rijdt vaak op de trekker.

'Toen ik op dit bedrijf kwam, was dit de eerste trekker waarop ik reed en mocht schijveneggen. Toen merkte ik al: dit is dé trekker', geeft Dorst aan. 'Ik ben dankbaar voor elk merk waar ik op mag rijden, maar als ik mag kiezen, dan wordt het deze.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  4° / 0°
  5 %
 • Zaterdag
  4° / -2°
  10 %
 • Zondag
  6° / 2°
  20 %
Meer weer